ASAZ

Leksikografija,založništvo in prevajalske storitve, d.o.o.

 
Asaz d.o.o.
 > Prevajalske storitve
 > Elektronski slovar
 > Slovar v knjižni obliki
e-Slovar
Elektronski slovar je v nastajanju.
Kontakt in informacije

ASAZ d.o.o.
Maistrova 6
2380 Slovenj Gradec

ID za DDV: SI66043450
Smo zavezanci za DDV.

Matična št.: 3283062000
Srg 2008/10609 pri Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu

e-pošta:asaz@t-2.si
++386 (0)2 43 533
++386 (0)40 46 56 57

Pogoji

Pogoji poslovanja

Vsebina spletne strani je informativnega značaja, navedene informacije, prevedeni članki ter ostale internetne vsebine pa so predmet javne domene. Urednik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebine spletne strani, kakor tudi spletne strani same, delno ali v celoti. Vsi obiskovalci te spletne strani vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in se strinjajo s pogoji uporabe. Informacije, ki so nam posredovane pri naročilu, so v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov skrbno varovane in niso v nobenem primeru posredovane tretjim osebam.
Prosimo, da si pazljivo preberete naslednje splošne pogoje uporabe spletne strani http://e-slovar.info, saj vas ti zavezujejo s trenutkom vstopa na našo stran. Prav tako pazljivo preberite vsa obvestila. Splošni pogoji veljajo za vse strani in podstrani spletne predstavitve, do trenutka novih ali ažuriranih pogojev uporabe.

Pogoji nakupa
Vse cene so navedene v EUR in vsebujejo DDV. DDV je obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (smo davčni zavezanec). Ob naročilu veljajo cene, navedene ob posameznih izdelkih, in veljajo do izdaje novega cenika. Cene posameznih izdelkov veljajo od
01.01.2012 in vse do objave novega cenika na spletni strani http://e-slovar.info.
Ob nakupu kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Pogoji poslovanja na spletni strani ter se z njimi strinja.

Delovni čas
Spletna stran http://e-slovar.info je odprta 24 ur na dan, vse dni v letu. Ker obstaja možnost nepredvidenih tehničnih ali drugih razlogov, si pridržujemo pravico, da za določen ali nedoločen čas omejimo ali popolnoma ustavimo dostop do spletne strani, ali kako drugače omejimo ali ustavimo poslovanje spletne strani.  

Odstop od pogodbe
Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razlogov za tako odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. 14-dnevni rok začne teči z dnem prejetja blaga. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najpozneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. V kolikor potrošnik odstopi od pogodbe, mu je podjetje dolžno povrniti celotno kupnino za blago, in sicer takoj, ko je to mogoče, vendar najpozneje v tridesetih (30) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. V kolikor podjetje zamudi z vračilom prejetih plačil, mora potrošniku plačati zakonske zamudne obresti. Kupnino vam povrnemo preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga navedete v svojem zahtevku.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, zapakirano v originalno in nepoškodovano embalažo in v nespremenjeni količini vrniti podjetju ASAZ d.o.o. v zgoraj omenjenem roku. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in originalnim računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Pisno sporočilo o preklicu naročila oz odstopu od pogodbe, kakor tudi blago, ki ga želite vrniti, pošljite na naslov: ASAZ d.o.o., Maistrova 6, 2380 Slovenj Gradec ali po elektronski pošti preko kontakta na spletni strani.
Pogodba, ki se sklene v slovenskem jeziku, in informacije o naročilu so shranjene v digitalni obliki pri podjetju ASAZ d.o.o., dostop do njih pa je mogoč na podlagi pisnega zahtevka.

Dostava
Naročeno blago bo odpremljeno najpozneje 48. urah po prejemu plačila. Stroški poštnine se obračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije in se spreminjajo vzporedno s spremembami cenika Pošte Slovenije. Pri paketnih naročilih krije stroške pošiljanja podjetje ASAZ d.o.o. (podatek je naveden pri vsakem izdelku posebej). Cene dostave veljajo za Slovenijo.
Cenik pošte slovenije:  http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki

Osebni prevzem
Pošiljko lahko prevzamete tudi osebno v Slovenj Gradcu. Za podrobnosti nas pokličite na 040 465 657. V primeru osebnega prevzema v opombe pri naročilu napišite, da gre za osebni prevzem. 

Način plačila
Naročeno blago se plača na osnovi predračuna, ki ga kupec prejme v roku 24. ur po oddaji naročila. Veljavnost predračuna je tri (3) dni. V kolikor predračuna ne poravnate v tem času, se smatra, da ste odstopili od pogodbe. Plačilo na obroke ni možno.


Povezave
  Koloidno srebro
  Led svetila